Prod+ Kreditering og rapportering

Rapportering

Rapportering på tilskuddet gjøres via portalen HER.

Kreditering

Nedenfor finner du det du trenger for å kreditere Prod +.

Prod+ er en tilskuddsordning for unge produsenter i alderen 26 – 33 år. Prod+ administreres av Mediefabrikken med midler fra Viken Fylkeskommune. Logoene Prod+/Mediefabrikken og Viken fylkeskommune skal benyttes i all omtale av prosjekter som har fått støtte gjennom tilskuddsordningen.

Det skal komme tydelig fram at prosjektet har mottatt støtte gjennom Prod+. Mediefabrikken og Viken fylkeskommune skal synliggjøres på alle trykte materialer, digitale flater, filmer og på arrangementer i regi av prosjektet.

Tagg gjerne @mediefabrikken i SoMe-kanaler i alle innlegg vedr. prosjektet. SoMe: Instagram  / Facebook

Logoer:

Mediefabrikken PROD+

Viken Fylkeskommune

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: