Regiprogram

klipperom2018regiprog-13

Når øvde du deg sist som filmskaper? Kom til Mediefabrikken og lag en kortfilm!
Målet med verkstedet er å skape en åpen atmosfære som styrker fortellergleden, og gjør deg tryggere og modigere som filmskaper.

Du søker deg inn med en manusidé som utvikles og produseres i løpet av verkstedet. I løpet av fire endagssamlinger vil vi ved hjelp av skriveøvelser, samtaler, visuelle øvelser og improvisasjon, utvikle prosjektene, og forberede produksjoner som kan gjennomføres på én opptaksdag.

Denne runden med regiprogram vil ha ekstra fokus på manus og sceneskriving.

Samling 1: onsdag 28. november
Samling 2: mandag 17. desember
Samling 3: fredag 4. januar
Samling 4: onsdag 23. januar

Innspillingsperiode: februar

Samling 5:  onsdag 6. mars klipperom

PS: Det er mulig å få individuell veiledning før opptak.

demjd_still3_regiprogram.jpg
Stills fra filmen «Det er min jævla dag» av Rebecca Wirkola Kjellmann som ble laget som en del av Mediefabrikkens regiprogram i 2017/2018. Filmen mottok oppmerksomhet og et nyopprettet stipend fra hovedjuryen under Kortfilmfestivalen 2018.

Du vil motta utstyrsstøtte fra Mediefabrikken. I tillegg til å ha regi på egen film, deltar du på to andre produksjoner i løpet av innspillingsperioden, totalt tre opptaksdager.

Forløpet ledes av Anniken Fjesme og Guro Ekornholmen som begge jobber som veiledere på Mediefabrikken. I tillegg vil regissør og manusforfatter Jakob Rørvik leder deler av forløpet.

Hvem kan søke?
– Regiprogrammet er for filmskapere med produksjonserfaring, som allerede har regissert én eller flere kortfilmer, og som fortsatt har lyst til å øve seg som filmskapere.

Hvordan søke?
– Søknaden må inneholde en idé til en kortfilm (maks 1 A4-side), og informasjon om deg selv, enten i form av skriftlig eller visuelt materiale.
– Søknaden sendes til marte@mediefabrikken.com innen søndag 11. november.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: