Musikkvideoworkshop

Skjermbilde 2018-10-18 kl. 19.21.24

Er du artist med en låt du ønsker å lage musikkvideo til? Er du filmskaperen som ønsker å lage musikkvideoen?

Mediefabrikken og Tanken inviterer artister, band og filmskapere til musikkvideoworkshop med noen av landets mest spennende regissører og musikkprodusenter som veiledere. Søk nå, og senest 15. november!

Workshopen vil sette samarbeidet mellom artist og filmskaper i fokus. Gjennom fire felles samlinger vil artistene og filmskaperne utvikle og produsere en musikkvideo med tett oppfølging fra veilederne. Deltakerne vil også få tilgang til gratis produksjonsutstyr og produksjonsfasiliteter.

Søknadsfristen er 15. november.

Allerede 22. november vil utvalgte filmskapere og artister møtes for en introduksjon til kurset og for å bli bedre kjent. Samlingen avsluttes med at filmskaperne pitcher sine musikkvideoidéer til artistene som er valgt ut.

Videre er det felles samlinger:

–  1-2. desember
– 19. desember
– 5. januar
– 6. februar

Innspillingene vil gjennomføres i januar.

Målet er at videoene skal vises på en profesjonell plattform, og bidra til at både artister og filmskapere kan synliggjøre sin stemme og egenart.

Skjermbilde 2018-10-18 kl. 19.29.01.png
Karpe Diem – Den islamske elefanten – Regi: Thea Hvistendal

Workshopen ledes av artist og produsent Andrew Baardsen fra Luft Recordings, et selskap som har jobbet med artister som Sassy 009, Grimes, Warpaint, Iffy Orbit, HubbaBubbaKlubb,  og ARY. Andrew har også gitt ut egen musikk under artistnavnet BAYA. Andrew får følge av Thea Hvistendahl, som har regissert spillefilmen Adjø Montebello, og laget videoer for artister som Karpe Diem og Kaja Gunnufsen, og regissør Kenneth Karlstad, som har laget flere kortfilmer og musikkvideoer for blant andre Sivert Høyem, Eva & The Heartmaker og Kaja Gunnufsen.

Mediefabrikken i Filmparken på Jar er en ressurs for alle filmskapere fra videregående alder, og frem til du er etablert i bransjen. Mediefabrikken tilbyr veiledning, gratis produksjonsutstyr, produksjonsstipend og utviklingsprogrammer. Enheten er en del av kulturseksjonen i Akershus fylkeskommune.

Tanken i Sandvika er et kompetansesenter for musikknæring som drives gjennom en allianse av selvstendig næringsdrivende, frivillige og Bærum kommune. De er kjent som arnested for flere unge pop-artister, og utvider nå med øveri, nye studioer og har ambisjoner om å bli en vekstkraftig musikkbransje-klynge

For deg som søker som ARTIST/BAND:
– Du må ha en originalkomponert låt du ønsker å lage musikkvideo til
– Du er mellom 18-25 år gammel
– Du har  en visjon for det visuelle utrykket i musikken du lager
– Du er åpen for samarbeid med andre kreative personer

Søknadsskjema – Artist her! 

For deg som søker som FILMSKAPER:
– Du har erfaring med å lage film, og et ønske om å lage musikkvideo
– Du er mellom 18-25 år gammel
– Du har tidligere produksjoner å vise til
– Du er åpen for samarbeid med andre kreative personer

Søknadsskjema – Filmskaper her!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: