48-timers filmmaraton

petterweb

Har du lyst til å lage kortfilm?

Mediefabrikken arrangerer 48-timers filmmaraton for ungdom i alderen 15 til 19 år fra Akershus.

I forkant av innspillingshelgen, som går over 48 timer, inviteres deltakerne til to korte workshops med fokus på idéutvikling, manus, regi og produksjonsforberedelser.

Målet er å kunne jobbe fokusert med en kortfilmidé over en kort, intensiv periode. Anbefaler alle som har lyst til å melde på film til Amandusfestivalen om å søke.

Møtepunkter

  • Kveldssamling: Tirsdag 4. desember, kl. 18.00 – 21.00
  • Kveldssamling: Onsdag 12. desember, kl. 19.00 – 21.00
  • Innspillingshelg: Fredag 14. desember, kl. 17.00 – Søndag 16. desember, kl. 17.00
  • Klipperom: Torsdag 10. januar, kl. 18.00 – 21.00

Alle som deltar vil få tilgang til gratis produksjonsutstyr fra Mediefabrikken, og mat og drikke både på workshops og under innspilling.

Programmet ledes av regissør og manusforfatter Petter S. Holmsen. Han har vært casting director på filmer som Den 12. Mann og Amundsen, og er manusforfatter og regissør på TVNorges nye storsatsning Oljefondet. Han er tidligere elev ved Rosenvilde vgs – der han fremdeles underviser i film ved anledning.

Petter vil lede deltagerne gjennom samlingene med:

MANUSFORFATTER: Maren Skolem gikk nylig ut fra Den Norske Filmskolen, men har allerede rukket å bli kreditert som manusforfatter på TV-serier som NRKs Rot, TVNorges Oljefondet og ViaPlays Fenris. Hun har også skrevet for – og regissert Spellemann-vinner Moddi. Maren er tidligere elev ved dramalinja på Rud.

SKUESPILLER: Jonas Strand Gravli studerte ved Statens Teaterhøyskole og har siden spilt i 22 July, Amundsen og Heimebane, samtidig som han jobber fast ved Nationaltheateret.

FOTOGRAF: Øyvind Svanes Lunde studerte ved Den Norske Filmskolen, og har tidligere jobbet med musikkvideoer for artister som Silja Sol, Depresno og The Well.

Hvem kan melde seg på?

  • Ungdom i alderen 15 – 19 år
  • Du må ha bostedsadresse i Akershus

Du kan melde deg på individuelt eller som gruppe. Vi oppfordrer også skuespillere til å søke!

Meld deg på her 

Foto øverst: Lillian Julsvik

PS: Fristen for å sende inn film til Amandusfestivalen er 1. februar.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: