Screen Talent Europe Pitching Forum

pitcheforum2017_mia-16 (1) kopi

Vil du vinne 4000 € i produksjonstilskudd til din neste kortfilm? Delta på pitcheforum under Kortfilmfestivalen i Grimstad!

Screen Talent Europe, Mediefabrikken og Kortfilmfestivalen inviterer unge europeiske produsenter, regissører og manusforfattere til å pitche nye kortfilmprosjekter under festivalen i Grimstad fra 12-14. juni 2019.

For å delta må du søke gjennom en av partnerne i Screen Talent Europe. Arrangementet er gratis og deltakerne får dekket reise og opphold i Grimstad fra 11-14. juni.

10 prosjekter og filmskapere velges ut til å presentere sine prosjekter for en internasjonal jury og et publikum bestående av potensielle co-produsenter, co-finansiører og andre filmskapere. Vinneren av beste pitch mottar et produksjonsstipend på 4000 €!

Retningslinjer

  • Som søker må du ha laget minimum 2 kortfilmer (fiksjon eller dokumentar).
  • Du må søke med et prosjekt i utvikling (fiksjon eller dokumentar)
  • Prosjektet er på maks 30 minutter.

Hva får du som deltaker?
I tillegg til pitchen vil du delta på:

  • Pitcheforberedelser
  • Sosiale aktiviteter og nettverksbygging
  • Møter hvor du får informasjon om Screen Talent Europe-partnernes støtteordninger

Du vil også få gratis festivalpass til hele festivalen.

Søknadsfrist: 8. mai 2019.

SØK HER

For spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt med  anders@mediefabrikken.com

Om Screen Talent Europe
Screen Talent Europe er et nettverk av organisasjoner som utvikler filmtalenter innenfor film- og tv- bransjen. STE jobber for å legge til rette for co-produksjon og samarbeid mellom talentene som har tilknytting til organisasjonene. Mediefabrikken og Filmveksthuset Tvibit er de norske partnerne i organisasjonen.

Om Den Norske Kortfilmfestivalen
Kortfilmfestivalen er en kort- og dokumentarfilmfestival med konkurranseprogram i norsk og internasjonal kortfilm, norsk dokumentar og musikkvideo. I tillegg vises internasjonale dokumentarer, og det arrangeres seminarer, workshops, konserter og båtturer.

Konkurransen for internasjonal kortfilm trekker også filmskapere fra resten av verden til Grimstad og festivalen ønsker å legge til rette for at det knyttes kontakter mellom det norske og det internasjonale filmmiljøet.

Pitcheforumet gjennomføres av Mediefabrikken, Screen Talent Europe og Kortfilmfestivalen.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: