Viken UNG-stipendet

1099-20180417190709000000

Hvis du har en idé til en kortfilm, dokumentarfilm eller musikkvideo kan du søke Viken Ung-stipendet om støtte til alt fra gjennomføring av opptak til ferdigstilling av klipp.

I tillegg til økonomisk støtte, kan du få individuell veiledning på manus, regiforberedelser og klipp samt gratis lån av produksjonsutstyr. Tilbudet er tenkt som en pakkeløsning der man får tilgang på alt som er nødvendig for å gjennomføre en produksjon.

Retningslinjer for hvem som kan søke, og hvordan man søker, finner du HER. 

Filmer som tidligere har fått støtte fra Viken Ung-stipendet inkluderer blant andre:
“Smil” av Brwa Vahabpour og Fanny Ovesen, “Vill mark” av Thea Hvistendahl, “På vent” av Mattis O. Goksøyr, “Daughter og Guang Nan” av Michael Mellemløkken Renjo og “Puritanerne” av Pia Louise Edvardsen. Samtlige filmer har blitt vist i konkurranse under Kortfilmfestivalen i Grimstad de siste årene.

Bilde: fra kortfilmen “På vent” av Mattis O. Goksøyr, Foto: Benjamin Mosli

Leave a Reply

%d bloggers like this: