Tekstlab + Mediefabrikken

image001.jpg

Helgen 14. og 15. september arrangerer Mediefabrikken og TekstLab en workshop på Sentralen i Oslo. Er du interessert i film, filmfortelling, foto, scenekunst – eller kanskje du vil lage en musikkvideo? Da er dette en workshop for deg!

Mediefabrikken utvikler unge filmskapere og tilbyr blant annet veiledning, gratis produksjonsutstyr, produksjonsstipend og utviklingsprogrammer. Mediefabrikken møter deg der du er – uansett bakgrunn og erfaring.

TekstLab er en arena for å få frem nye stemmer, fortellinger og produksjoner i scenekunsten. Det er et laboratorium der deltakerne kommer med egne ideer til tekster eller fortellinger og hvor de selv bestemmer hvilken form de ønsker å bruke  – låt, dans, teater, poesi eller spoken word. De arbeider sammen med kvalifiserte scenekunstnere og veiledere for å finne frem til hvordan teksten kan utvikles og få et særpreget uttrykk.

Mediefabrikken og TekstLab har mye til felles, særlig hvordan man jobber i  kunstneriske prosesser. Har du et kreativt prosjekt som du ønsker å videreutvikle i samarbeid med veileder? Meld deg på workshopen!

Hvem kan delta?

  • Ungdom i alderen 17 – 26 år.
  • Ungdom som ønsker å lære mer om eller videreutvikle egne prosjekter.

Hvordan melder du deg på?

  • En kort tekst om prosjektet du ønsker å videreutvikle
  • Påmeldingsfrist: Torsdag 12. september!
  • MELD DEG PÅ HER!

Workshopen er støttet av Viken UNG.

Foto (Øverst): Frédéric Boudin

44525058_303383563831826_4136156422054346752_n.jpgFoto: Tom Erik Caldino Nicolaysen

Leave a Reply

%d bloggers like this: