Bidratt til 10 kortfilmer i konkurranseprogrammet

image0 (1)

Gratulerer til alle filmskapere med film i konkurranseprogrammet under Kortfilmfestivalen 2020! Ti filmer i årets konkurranseprogram har på ulikt vis vært innom Mediefabrikkens tiltak og ordninger, flere med støtte fra Viken Ung-stipendet.

«Silence» regissert og skrevet av Brwa Vahabpour og produsert av Renée Hansen Mlodyszewski av er utviklet gjennom og støttet av talentutviklingsprogrammet FilmLab Norge.

«I det små» regissert av Håkon Anton Olavsen utviklet og produsert som en del av et regiprogram Mediefabrikken gjennomførte i 2018. Filmen har også mottatt produksjonsstipend fra Viken Ung, en ordning Mediefabrikken administrerer på oppdrag fra Viken filmsenter AS.

Kortdokumentaren «With Abu Jamal» regissert av Siri Nerbø er støttet av Viken Ung og med veiledning fra Mediefabrikken. Dokumentaren er utviklet gjennom dokumentarfilmcampen Empowering Storytellers arrangert av Aarhus Filmværksted og Filmlab: Palestine, med Mediefabrikken som samarbeidspartner.

«Cramps» av Thea Hvistendahl, «Tjenestemann» av Jonas Grimeland og «Vindmøller» av Pia Louise Edvardsen er alle støttet med veiledning på manus og/eller i etterarbeidet.

«Onanerende subjekter» regissert av Andrea Sitara Gran og Marlene Emilie Lyngstad har fått utstyrsstøtte fra Mediefabrikken og har også fått tilbakemelding på klippen under våre kvartalsvisninger.

Kortfilmen «Festivalen» av Magnus Lysbakken og musikkvideoen «L:U:N.A: ASP» av Håvard Sandvik har begge fått produksjonsstipend fra Viken Ung.

«Livet går videre» regissert av Henry Norvalls har lånt produksjonsutstyr, det vil si lydutstyr. Men det er støtte i det og.

Bildet er hentet fra musikkvideoen «L.U:N.A: ASP» regissert av Håvard Sandvik.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: