Påmelding til Pitcheforum 2020!

2806-20200504080912480366.jpeg

Under årets digitale festival arrangerer vi igjen Screen Talent Europe Pitching Forum i samarbeid med Kortfilmfestivalen og nettverket Screen Talent Europe. Her kan regissører, produsenter og manusforfattere komme for å jobbe med ideene sine og konkurrere om 4.000 euro i produksjonstøtte.

Søknadsfrist: 25. mai.

 

For femte år på rad arrangeres det pitcheforum under Kortfilmfestivalen. I samarbeid med Screen Talent Europe og Kortfilmfestivalen, inviterer vi unge europeiske produsenter, regissører og manusforfattere til å presentere nye kortfilmprosjekter. I år vil pitchen gjennomføres online.

For å delta må du søke gjennom en av partnerne i Screen Talent Europe. 12 prosjekter og filmskapere velges ut til å presentere sine prosjekter for en internasjonal jury og et publikum bestående av potensielle co-produsenter, co-finansiører og andre filmskapere. Vinneren av beste pitch mottar et produksjonsstipend på 4.000 euro.

Retningslinjer
– Som søker må du ha laget minimum 2 kortfilmer (fiksjon eller dokumentar).
– Du må søke med et prosjekt i utvikling (fiksjon eller dokumentar). Prosjektet er på maks 30 minutter.
– For å delta må du være tilgjengelige for pitcheforberedelser 9-11. juni og under pitchen som gjennomføres fredag 12. juni.

Hva får du som deltaker?
I tillegg til å presentere prosjektet ditt får du som pitchedeltaker:
– Workshop i pitcheforberedelser
– Nettverksbygging
– Møter hvor du får informasjon om Screen Talent Europe-partnernes støtteordninger

Du vil også få gratis festivalpass til hele den digitale festivalen.

Søknadsfrist: 25. mai 2020.

SØK HER 

For spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt med: Anders Fristad Rudolph på anders@mediefabrikken.com.

Om Screen Talent Europe
Screen Talent Europe er et nettverk av organisasjoner som utvikler filmtalenter innenfor film- og tv-bransjen. Screen Talent Europe jobber for å legge til rette for co-produksjon og samarbeid mellom talentene som har tilknytting til organisasjonene. Mediefabrikken og Filmveksthuset Tvibit er de norske partnerne i organisasjonen.

Om Mediefabrikken
På Mediefabrikken kan du få hjelp til å utvikle prosjekter, og til å utvikle deg selv som filmskaper. Mediefabrikken tilbyr veiledning, gratis produksjonsutstyr, produksjonsstipend og utviklingsprogrammer. Mediefabrikken er en enhet i Viken Fylkeskommune.

Pitcheforumet gjennomføres av Mediefabrikken, Screen Talent Europe og Kortfilmfestivalen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: