Workshop i casting

Hvordan få det beste ut av skuespillere på en audition? Torsdag 15. oktober holder vi workshop i casting. Vi går gjennom ulike øvelser og forslag til hvordan å legge opp en casting. Du kan prøve deg som skuespiller og regissør. Det er mulig å ta med eget prosjekt hvis du har det. 

Kurset ledes av Gianluca Iumiento. Gianluca er utdannet skuespiller ved den statlige filmskolen Centro Sperimentale di Cinematografia i Roma, og har spilt, regissert og skrevet både for film og teater. Han vært fagansvarlig for skuespillerutdannelsen ved KHiO og har utviklet metoden «Interaction Technique». Interaksjonsteknikk tar sikte på å øke skuespillerens bevissthet om sin egen atferd og atferdsmønstre, for å kunne utvikle og utvide dette. Metoden brukes også i regi og når man skriver manus.  

Hvem kan søke?  
– Unge filmskapere som vil lære mer om casting og kommunikasjon mellom skuespiller og regi.  

Hvordan søke? 
– last opp inntil 1/2 side motivasjonsbrev 
– valgfritt: last opp inntil 10 sider manus eller utdrag fra manus til et kortfilmprosjekt du jobber med 

SØK HER  

Søknadsfrist 6. oktober.  

*Workshopen arrangeres på Mediefabrikken i Filmparken på Jar, 15. oktober fra kl. 0930 til 1600, i henhold til gjeldende smittevern.  

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: