To-dagers manusrom med skuespillerøvelser

Vi du teste kortfilmmanuset ditt på gulvet? 4. og 5. november arrangerer vi manusrom med skuespillerøvelser! Jobber du for tiden med et manus som du ønsker å utvikle på en morsom og effektiv måte – søk deltakelse innen 25. Oktober! 

Dag 1 settes av til feedback på innsendte manus, alle deltakere forbereder og gir hverandre tilbakemelding. Dag 2 har fokus på fysisk analyse av scener og manus «på gulvet». Her kan deltakerne utforske materialet som skuespiller eller regissør, og få nye perspektiver som kan tas inn i neste manusutkast. 

Kursholdere 

Dagene ledes av veiledere ved Mediefabrikken og Gianluca Iumiento. Mediefabrikkens veiledere har over mange år samlet og utviklet metoder for tilbakemelding på manus som har som hensikt å skape trygghet for filmskaperne, og samtidig skape endring i tråd med prosjektets intensjon. 

Gianluca Iumiento er utdannet skuespiller ved den statlige filmskolen Centro Sperimentale di Cinematografia i Roma, og har spilt, regissert og skrevet både for film og teater. Han vært fagansvarlig for skuespillerutdannelsen ved KHiO og har utviklet metoden «Interaction Technique». Interaksjonsteknikk tar sikte på å øke skuespillerens bevissthet om sin egen atferd og atferdsmønstre, for å kunne utvikle og utvide dette. Metoden brukes også i regi og når man skriver manus.   

Hvem kan søke? 

  • Unge filmskapere med et manusutkast på under 15 sider 

Hvordan søke? 

  • Last opp manus (maks 15. sider)  
  • Skriv kort om deg selv (alder, bakgrunn, erfaring etc.) 

Søk HER 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: