Manusrom med gjesteveileder Kalle Løchen


Jobber du med et kortfilmmanus? Mediefabrikken arrangerer virtuelt manusrom tirsdag 9. mars 2021! I manusrom får du feedback fra veiledere og andre filmskapere.

Søk om å delta innen 21. Februar!
 
Om Manusrom
I manusrom møtes filmskapere og veiledere online og gir hverandre tilbakemelding på prosjektene. Det er en unik måte å teste ut det man jobber med, og få nye perspektiver på eget materiale. Vi har plass til fire deltakere.

Manusrom ledes av Guro Ekornholmen og Anniken Fjesme som jobber som veiledere på Mediefabrikken. Denne gangen får vi også besøk av Kalle Løchen! Manusrom arrangeres 9. mars på dagtid, og deltakerne må kunne sette av tid mellom 09.30 og 15.00. Det vil bli lagt opp til pauser underveis.

Deltakerne må også sette av tid til å lese gjennom de tre andre prosjektene i forkant!

Om Kalle Løchen:
 Kalle Løchen er filmformidler. Han har jobbet som filmkritiker og redaktør for filmtidsskriftet Film & Kino, sittet i forhåndsjuryen til Kortfilmfestivalen i Grimstad fire ganger, vært samtalemoderator ved en rekke filmfestivaler og programleder for Blått Lerret. I tiden 2007 til 2018 jobbet han som kort- og dokumentarfilmkonsulent ved Norsk filminstitutt, Midtnorsk filmsenter og Viken filmsenter.

Foto: Carsten Aniksdal

Hvordan søke?

  • Du søker med et kortfilmmanus på inntil 15 sider og en beskrivelse av deg selv som filmskaper på inntil 1/2 side
  • Manus som er lengre enn 15 sider vil ikke bli prioritert.

SØK HER

Har du spørsmål, ta kontakt med vår koordinator  Marte

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: