Digitalt Manusrom

Jobber du med et kortfilmmanus? Vi arrangerer manusrom online tirsdag 11. mai 2021! I manusrom får du feedback fra veiledere og andre filmskapere. Denne gangen har vi fått med manusforfatter og regissør Marius Myrmel som gjesteveileder!

Søk om å delta innen 2. mai!

Om Manusrom
I manusrom møtes filmskapere og veiledere online og gir hverandre tilbakemelding på prosjektene. Det er en unik måte å teste ut det man jobber med, og få nye perspektiver på eget materiale. Vi har plass til 3 – 4 deltakere. 

Manusrom ledes av Anniken Fjesme og Marius Myrmel. Anniken jobber som veiledere på Mediefabrikken. Hun har over mange år samlet og utviklet metoder for tilbakemelding på manus som har til hensikt å skape trygghet for filmskaperne, og samtidig skape endring i tråd med prosjektets intensjon. Sammen med Anniken gjester manusforfatter og regissør Marius Myrmel. Marius har laget en rekke kortfilmer og jobber i dag i Point of View hvor han utvikler et spillefilmprosjekt og lager reklamefilm. Han har selv hatt masse Utbytte av mediefabrikkens manusrom, og gleder seg til å lese prosjektene som søker!

Manusrom arrangeres 11. mai på dagtid, og deltakerne må kunne sette av tid mellom 09.15 og 15.30. Det vil bli lagt opp til pauser underveis.  

Deltakerne må også sette av tid til å lese gjennom de andre deltakernes prosjektene i forkant! 

Hvordan søke? 

  • Søk med kortfilmmanus på inntil 15 sider. Manus som er lengre enn 15 sider vil ikke bli prioritert. 
  • Kort beskrivelse av deg selv som filmskaper på inntil 1/2 side 

SØK HER 

Har du spørsmål, ta kontakt med marteo@viken.no 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: