Mediefabrikken har bidratt på 10 filmer i konkurranseprogrammet

Gratulerer til alle filmskapere med film i konkurranseprogrammet på Kortfilmfestivalen i Grimstad!

10 filmer har på ulikt vis fått støtte fra Mediefabrikkens tiltak og ordninger. Les mer og se filmene på kortfilmfestivalen.no


«Customs» – Armita Keyani

«Customs» skrevet og regissert av Armita Keyani er utviklet gjennom og støttet av utviklingsprogrammet «ULIKE BLIKK».

«Vi er ikke her» – Kasper Quintanilla

«Vi er ikke her» er skrevet og regissert av Kasper Quintanilla. Prosjektet har mottatt regi- og klippeveiledning fra Mediefabrikken v/Guro Ekornholmen. Filmen er støttet av Viken UNG-stipendet, en ordning som Mediefabrikken administrerer på oppdrag fra Viken filmsenter AS.

«Villhester» – Simon Tillaas

«Villhester» skrevet og regissert av Simon Tillaas, og produsert av Renee Hansen Mlodyszewski er utviklet gjennom, og støttet av talentutviklingsprogrammet Filmlab Norge.

«Bunad» – Ingrid Stenersen

«Bunad» skrevet og regissert av Ingrid Stenersen har fått manusveiledning av Mediefabrikken v/Guro Ekornholmen.

«Transaksjoner» – Erik Ivar Sæther og Ivar Aase 

«Transaksjoner» er skrevet av Erik Ivar Sæther og produsert av Ivar Aase. Filmen har mottatt veiledning på manus fra Mediefabrikken gjennom manusrom.

«Veggdyr» – Marlene Lyngstad

«Veggdyr» er skrevet og regissert av Marlene Lyngstad. Filmen har mottatt manus -og regiveiledning fra Mediefabrikken v/Anniken Fjesme.

«Hvorfor er du svart?» – Julie Skaufel

«Hvorfor er du svart?» er skrevet og regissert av Julie Skaufel. Filmen er støttet av Viken UNG- stipendet, en ordning som Mediefabrikken administrerer på oppdrag fra Viken filmsenter AS.

«Narsissus» – Halvard Harboe

«Narsissus» er skrevet og regissert av Halvard Harboe. Filmen er støttet av Viken UNG stipendet, en ordning mediefabrikken administrerer på oppdrag fra Viken Filmsenter AS.

«Pom Poko – Like a lady» – Marin Håskjold

«Pom Poko – Like a lady» skrevet, regissert og produsert av Marin Håskjold har motatt produksjonsstipend fra Viken Ung-stipendet, en ordning som Mediefabrikken administrerer på oppdrag fra Viken filmsenter AS.

«Eksponert» – Vilde Moberg og Anna F. Bjerke

«Eksponert» skrevet av Vilde Moberg og produsert av Anna Frederikke Bjerke har mottatt veiledning gjennom Mediefabrikken. Filmen er støttet av Viken UNG stipendet, en ordning som Mediefabrikken administrerer på oppdrag fra Viken filmsenter AS.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: