P2200839

NB!
Med utgangspunkt i situasjonen knyttet til spredning av korona-viruset og anbefalinger fra helsemyndighetene vil det ikke være mulig å låne produksjonsutstyr fra Mediefabrikken til produksjoner med innspillingsdager fra dags dato, 13. mars til og med tirsdag 14. april. 

Vi vil vurdere dette fortløpende, og i tråd med myndighetenes anbefalinger, og det er stor sannsynlighet for at dette tidsrommet vil utvides. Vi på Mediefabrikken ønsker å gjøre det vi kan for å tilrettelegge for minst mulig spredning av viruset. Dette er et av våre virkemidler. 

Hos oss kan du låne gratis produksjonsutstyr til ditt neste filmprosjekt.

Målet med ordningen er å bidra til at gode prosjekter og idéer ikke stopper opp på grunn av manglende finansiering eller tilgang til utstyr.

I tillegg til å låne utstyr kan du få hjelp til å sette sammen en utstyrspakke, opplæring i bruk av utstyr og veiledning i hvordan du kan gjennomføre produksjonen på best mulig måte. Vil tilbyr også veiledning på manus og regi.

For å låne utstyr må du sende inn en søknad hvor du forteller om prosjektet, hvem som skal lage filmen og når den skal lages. Du kan også søke om å låne klippesuite eller lokaler til å gjennomføre casting eller produksjonsmøter.

Henting og levering av utstyr skjer mellom 09-14 i ukedagene, etter avtale. 

Har du spørsmål? Kontakt Remi 

Sett deg inn i våre vilkår før du søker! 

Grunnet korona-viruset er det ikke mulig å søke om lån av utstyr til produksjoner med innspillingsdager mellom 13. mars og 14. april. Som søker må du også ta høyde for at denne tidsbegrensningen kan utvides. Vi vurderer situasjonen fortløpende.

Her kan du søke om utstyrsstøtte

Takk til Sparebankstiftelsen DNB for gaven.

sbs-logo-positive

 

%d bloggere liker dette: