miagjengwarmsmal

På Mediefabrikken kan du få hjelp til å utvikle prosjekter, og til å utvikle deg selv som filmskaper. Vi tilbyr veiledning, gratis produksjonsutstyr, produksjonsstipend og utviklingsprogrammer. Vår oppgave er å legge til rette for utvikling, møte deg der du er, uansett bakgrunn og erfaring. Vi er en ressurs for alle filmskapere fra videregående skolealder til etablert bransje.

Mediefabrikken har Viken og Oslo som nedslagsfelt, men er også involvert i aktiviteter og prosjekter på et regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Les mer om prosjektene og våre samarbeidspartnere.

Mediefabrikken er en enhet i Avdeling for kunst og kultur i Viken fylkeskommune.

Har du spørsmål? Kontakt oss her.


Ansatte

 

Hilde Kjos
Daglig leder
E-post: hildek@viken.no

Telefon: 992 61 452

Hilde er ganske ny som leder på Mediefabrikken. Hun har tidligere jobbet som filmsjef og som barne- og ungdomsfilmklubbansvarlig i Filmklubbforbundet, som produsent for Kortfilmfestivalen og som produsent for filmprogrammet i Den kulturelle skolesekken i Akershus/Viken. Hun har også vært en sving innom Film & Kino og administreringen av Nordisk råds filmpris-helg. Hilde har studert kulturprosjektledelse i Bø i Telemark og sosiologi på UiO.


Katarina Steffansson
Koordinator
E-post: katarinast@viken.no

Katarina er vikar på Mediefabrikken frem til oktober 2024.

Hun jobber med å koordinere alle aktiviteter og prosjekter, og tar også imot henvendelser fra brukere og samarbeidspartnere.

Katarina har en bachelor i litteratur fra University of East Anglia, og fagbrev i prosjektledelse fra Emergence School of Leadership. Hun har tidligere jobbet i markeds – og kommunikasjonsavdelingen på Rørosmeieriet, og som prosjektleder i Icecube Media.


Remi Antonsen
Produksjonsveileder, Utstyr og Viken UNG. 
E-post: remia@viken.no
Telefon: 41085640

På Mediefabrikken har Remi ansvar for produksjonsveiledning, utstyrsstøtte, og vedlikehold av dette. Han jobber også med koordinering av Mediefabrikkens aktiviteter og har ansvaret for Viken-UNG Stipendet som vi forvalter på vegne av Viken Filmsenter.

Remi er i tillegg fotograf, samt produsent med erfaringer fra blant annet reklame og oppdragsfilm. Han har tidligere jobbet som festivalkoordinator for Amandusfestivalen og har utdanning innen film- og fjernsynsvitenskap og kulturprosjektledelse fra Høgskolen i Lillehammer.


Anniken Fjesme
Veileder kort- og dokumentarfilm
E-post: annikenfj@viken.no
Telefon: 41505807

På Mediefabrikken jobber Anniken med veiledning innenfor kort- og dokumentarfilmproduksjon, men vil også jobbe med å utvikle vårt kurs- og verkstedstilbud.

Anniken Fjesme er regissør og manusforfatter og kommer opprinnelig fra Lillehammer. Anniken har filmutdannelse fra NYU hvor hun blant annet regisserte to kortfilmer som ble vist på mange filmfestivaler verden over. I senere tid har hun fokusert mer på manus, og har blant annet studert utvikling av spillefilmmanus ved Binger Film Lab i Amsterdam. Hun jobber også som manuskonsulent for EU.


Guro Ekornholmen
Veileder kort- og dokumentarfilm
E-post: guroe@viken.no
Telefon: 91733044

På Mediefabrikken jobber Guro med veiledning innenfor kort- og dokumentarfilmproduksjon, men vil også jobbe med å utvikle vårt kurs- og verkstedstilbud.

Guro Ekornholmen er filmregissør og bor i Feiring i Akershus. Hun er utdannet fra Den Norske Filmskolen på Lillehammer og Nordland Kunst- og Filmskole i Kabelvåg. Avgangsfilmen «Oskar» om en tuberkulosesyk pianist, ble vist på festivaler over hele verden og har vunnet en rekke priser. En av hennes senere kortfilmer «November» om en uteligger i Budapest ble vist blant annet ved kortfilmfestivalen i Grimstad og ved Nordisk Panorama.

%d bloggere liker dette: