miagjengwarmsmal

På Mediefabrikken kan du få hjelp til å utvikle prosjekter, og til å utvikle deg selv som filmskaper. Vi tilbyr veiledning, gratis produksjonsutstyr, produksjonsstipend og utviklingsprogrammer. Vår oppgave er å legge til rette for utvikling, møte deg der du er, uansett bakgrunn og erfaring. Vi er en ressurs for alle filmskapere fra videregående skolealder til etablert bransje.

Mediefabrikken har Viken og Oslo som nedslagsfelt, men er også involvert i aktiviteter og prosjekter på et regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Les mer om prosjektene og våre samarbeidspartnere.

Mediefabrikken er en enhet i Avdeling for kunst og kultur i Viken fylkeskommune.

Har du spørsmål? Kontakt oss her.


Ansatte

Hilde Kjos
Daglig leder (Vikar) 
E-post: hildek@viken.no

Anders Fristad Rudolph (I permisjon)
Daglig leder

Anders har vært daglig leder på Mediefabrikken siden januar 2012. Han har tidligere jobbet som redaksjonsleder for det nordiske nettstedet dvoted, prosjektleder for studiet kulturprosjektledelse ved Høgskolen i Lillehammer, festivalsjef for Amandusfestivalen og festivalkoordinator for Kortfilmfestivalen i Grimstad. Anders har studert litteraturvitenskap og filmvitenskap ved NTNU i Trondheim.


Marte Østby-Deglum
Koordinator
E-post: marteo@viken.no
Telefon: 90970736

På Mediefabrikken jobber Marte med å koordinere alle aktiviteter og prosjekter. Hun tar også imot henvendelser angående veiledning.

Marte er utdannet kulturprosjektleder ved Høgskolen i Lillehammer, og har tidligere jobbet som produsent og koordinator ved Bærum kulturhus.


Remi Antonsen
Koordinator & produksjonsveiledning/utstyr
E-post: remia@viken.no
Telefon: 41085640

På Mediefabrikken har Remi ansvar for produksjonsveiledning og utstyrsutlån, og vedlikehold av dette. Han jobber også med koordinering av Mediefabrikkens aktiviteter.

Remi er i tillegg fotograf, samt produsent med erfaringer fra blant annet reklame og oppdragsfilm. Han har tidligere jobbet som festivalkoordinator for Amandusfestivalen og har utdanning innen film- og fjernsynsvitenskap og kulturprosjektledelse fra Høgskolen i Lillehammer.


Anniken Fjesme
Veileder kort- og dokumentarfilm
E-post: annikenf@viken.no
Telefon: 41505807

På Mediefabrikken jobber Anniken med veiledning innenfor kort- og dokumentarfilmproduksjon, men vil også jobbe med å utvikle vårt kurs- og verkstedstilbud.

Anniken Fjesme er regissør og manusforfatter og kommer opprinnelig fra Lillehammer. Anniken har filmutdannelse fra NYU hvor hun blant annet regisserte to kortfilmer som ble vist på mange filmfestivaler verden over. I senere tid har hun fokusert mer på manus, og har blant annet studert utvikling av spillefilmmanus ved Binger Film Lab i Amsterdam. Hun jobber også som manuskonsulent for EU.


Guro Ekornholmen
Veileder kort- og dokumentarfilm
E-post: guroe@viken.no
Telefon: 91733044

På Mediefabrikken jobber Guro med veiledning innenfor kort- og dokumentarfilmproduksjon, men vil også jobbe med å utvikle vårt kurs- og verkstedstilbud.

Guro Ekornholmen er filmregissør og bor i Feiring i Akershus. Hun er utdannet fra Den Norske Filmskolen på Lillehammer og Nordland Kunst- og Filmskole i Kabelvåg. Avgangsfilmen «Oskar» om en tuberkulosesyk pianist, ble vist på festivaler over hele verden og har vunnet en rekke priser. En av hennes senere kortfilmer «November» om en uteligger i Budapest ble vist blant annet ved kortfilmfestivalen i Grimstad og ved Nordisk Panorama.

%d bloggere liker dette: