PROD +

 

PROD+

Til alle produsenter mellom 26 og 33 år!

Invester i egen utvikling – søk midler HER

PROD + er et søkbart tilskudd på inntil kr 75 000 som kan brukes til å utvikle deg selv eller ditt eget selskap.

Tilskuddet kan benyttes til alt fra kortfilmprosjekter innen dokumentar eller fiksjon, kursing eller veiledning, hospitering i et selskap, utvide eget nettverk, utforskning i eller øvelse på noe du ønsker å lære mer om, eller gi næring til noe du allerede er god på. Her er det kun fantasien som kan sette grenser for egen utvikling!

Tilskuddet er et initiativ som skal bidra til at unge produsenter ikke «forsvinner» inn i større selskaper uten mulighet til å utvikle sin egen retning, stil eller arbeidsmetode.

Hvem er programmet for

· Produsenter mellom 26 og 33 år som er født og oppvokst i Viken fylke eller Oslo kommune, eller som er bosatt i Viken eller Oslo.

Krav til søknad og deltakelse

· Du må søke gjennom et foretak eller et selskap som er registrert i Brønnøysundregistrene

· Beskrivelse av behov, målsetting og fremdriftsplan

· Søker du tilskudd til et kortfilmprosjekt kan det maksimalt ha en lengde på 15 min, og manus kan ikke være lenger enn 15 sider

· Du må kunne vise til tidligere arbeider (vi har kun mulighet til å se maks 30 min av tidligere arbeider)

· Prosjektet skal være gjennomførbart innenfor rammen av tilskuddet. Det gjelder både i forhold til finansiering og omfang. Det er ikke mulig å søke annen ekstern finansiering.

· Alle søkere blir kalt inn til samtale om motivasjon og prosjekt. Samtalen har som hensikt å bli bedre kjent med søker og deres behov. I den forbindelse kan det bli relevant å etterspørre mer og/eller annen informasjon.

Krav til rapportering:

· Du må kunne dokumentere at midlene er benyttet til formålet oppgitt i søknaden gjennom skriftlig rapport og signert regnskap

SØK HER innen 5. des

Har du spørsmål til PROD+? Ta kontakt med Marte: marteo@viken.no / +47 909 70 736.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: