Velkommen til frokost!

rachel-park-hrlvr2ZlUNk-unsplash.jpg

Er du ung filmskaper, filmstudent eller nyutdannet? Vil du bli bedre kjent med Mediefabrikken og Viken Ung, eller møte noen du kanskje ikke har møtt før? Ta med en venn eller kom alene til nytraktet kaffe, ferskt brød og masse deilig pålegg torsdag 27. februar! Frokosten serveres mellom 09.00 og 11.00.

Til frokosten har vi også invitert spill- og filmkonsulent Cecilie Stranger-Thorsen fra Viken filmsenter. Sammen med Cecilie vil vi fortelle om de nye mulighetene innenfor tilskuddsordningene og hvordan du kan søke midler til ditt neste filmprosjekt. Arrangementet er åpent for alle unge filmskapere mellom 15 og 30 år.

Håper du kan ta turen til våre lokaler i Filmparken på Jar!

Lurer du på noe, ta kontakt med marte@mediefabrikken.com

MELD DEG PÅ HER 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: