Idérom

Skjermbilde 2020-02-13 kl. 12.14.58

Står du fast i utviklingen av egen kortfilmidé eller har du mange ideer som du ikke klarer å velge mellom? Eller kanskje du har idétørke og trenger hjelp til å sette i gang prosessen? Meld deg på idérom på Mediefabrikken 3. mars! Dagen vil bestå av en blanding av samtaler, oppgaver og egentid. Du vil få ulike øvelser rundt karaktertema og dramaturgi som kan hjelpe deg med idéutviklingsprosessen. Det går an å jobbe med flere ideer samtidig.  

Idérom ledes av Anniken Fjesme og Guro Ekornholmen som jobber som veiledere på Mediefabrikken. Dagen starter kl. 09.30 og avsluttes rundt kl. 16.00, og det vil bli servert deilig lunsj underveis.  

Har du spørsmål, ta kontakt med vår koordinator Marte.

MELD DEG PÅ HER

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: