Se kortfilm støttet av Mediefabrikken og Viken Ung

Skjermbilde 2020-04-03 kl. 11.18.09

Det siste tiåret har det blitt produsert hundrevis av kortfilmer med støtte fra
Mediefabrikken og Viken
 Ung, flere av dem har reist på festivaler verden over. Nå kan du se dem her! Først ut er “Uten deg” (2013), “Kameleon (2015) og “Puritanerne” (2018). Hver uke, og så langt arkivet rekker, vil vi presentere minst en kortfilm på siden vår. Takk til alle som vil dele filmene sine!

Det lages mye kortfilm, enten det er gjennom Mediefabrikkens ulike ordningereller gjennom tiltakene vi samarbeider med Viken filmsenter AS om, under «labelen» Viken Ung. Det er vi glade for. Mer enn noe annet ønsker vi å være et sted hvor du kan øve deg som filmskaper. 

Flere av filmene som deles har blitt laget gjennom ulike utviklingsprogrammer hvor filmskaperne har vært en del av et lengre løp, andre er støttet med produksjonsstipend fra Viken UngDe aller, aller fleste har mottatt veiledning fra Mediefabrikken, enten det er på manus, regiforberedelsene eller i etterarbeidet, og de fleste har også blitt støttet med gratis produksjonsutstyr. 

Den eldste filmen i den første buketten med filmer er «Uten deg» fra 2013og er skrevet og regissert av Marius Myrmel. Filmen er et portrett av en oppvekst, som utforsker omsorgssvikt og broderlig kjærlighet. «Uten deg» er kortfilmen Marius laget før Amanda-vinneren «Frysninger». «Uten deg» ble produsert med produksjonsutstyr og veiledning fra Mediefabrikken.

«Kameleon» er skrevet og regissert av Christina Lande fra 2015 ble produsert gjennom talenutviklingsprogrammet Viken Akademiet i 2014/2015, et program Mediefabrikken gjennomførte i samarbeid med Viken filmsenter. 

Siste, og nyeste film, «Puritanerne» fra 2018 er skrevet og regissert av Pia Louise Edvardsen. Kortfilmen er støttet av Viken Ung-stipendet, og med veiledning og utstyrsstøtte fra Mediefabrikken. 

Filmene kan du se på mediefabrikken.no, eller ved å klikke deg inn her.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: